Lekkere smoethie Maken

Voorbij zijn de dagen dat frisdrank en likeuren de belangrijkste drankjes waren, gekozen door de meeste mensen. In deze tijd van gezond leven, zijn er meer en meer mensen die proberen om hun lichaam in vorm te houden en gezond te houden door het doen van oefeningen en trainingen door gezond te eten en te drinken. Een van de trends is nu het van jezelf gezond te houden door het nemen van voedingsstoffen door de dranken die je drinkt. En als je praat over gezonde drankjes, kun je nooit voorkomen dat je denkt aan die heerlijke en gezonde smoothies. Het grote ding over deze gezonde traktaties is dat, met behulp van een betrouwbare smoothies maker, kunt u eenvoudig uw favoriete smoothie maken thuis met slechts een paar minuten.

Het maken van uw favoriete drankje is eigenlijk heel eenvoudig, je hoeft alleen maar een blender dan ben je klaar. Naast reguliere blenders, kunt u ook gebruik maken van een smoothie maker. Deze zijn in principe blenders die kunnen produceren veel fijner en veel soepeler drank textuur. Dit is omdat, in vergelijking met gewone blenders, smoothie makers zijn uitgerust met high-powered motoren. Anders dan dat, kunt u er zeker van zijn dat alle ingrediënten zal zeer goed gemengd sinds smoothie makers hebben meestal smal glas lichamen. In feite heb je een veel rijker smoothie. Ontdek enkele smoothie maker merk modellen die u kunt vinden in de markt.

50 Groene Smoothies in een Handomdraai Klik hier!!

Kenwood Smoothie SB206

Ingericht met een acryl cilinder, de Kenwood Smoothie SB206 voert tot 1,5-liter van de ingrediënten. U vindt er ook markeringen voor 2 en 4 porties op zijn cilinder die dient als een leidraad voor elke gebruiker. In aanvulling op deze, kunt u uw favoriete smoothie te brengen van cilinder tot glas drinken gemakkelijker door middel van haar doseren kraan. Het is ook voorzien van rubber voetjes die stabiele en tuimelen zonder gebruik te garanderen.

In termen van de afmetingen, de Kenwood Smoothie SB206 maatregelen 380mm x 215mm x 200mm en weegt 3 kg. U kunt ook een veel rijkere smoothie traktatie verwachten ook met zijn twee-weg blad draait functie die een maximale snelheid van 3 met behulp van een high-power motor heeft.

Back-to-basics Smoothie Elite

Als u op zoek bent naar een machine die in staat is crushen van ijs op een zeer efficiënte manier voor een grotere structuur, dan is de Back-to-basics Smoothie Elite is de juiste keuze voor u. Dit merk model is ook uitgerust met het afgeven van kleppen waarmee u uw favoriete smoothie gemakkelijk te dragen van de smoothie maker beker om uw drinkglas. De Back-to-basics Smoothie Elite is ook ingericht met een roerstokje, zodat u deze ingrediënten te mengen in de beker.

Met een maximum van 3 versnellingen opties en een 50-watt pulse-power motor, bent u zeker om een ??rijkere smoothie drinken. Deze bijzondere merk model kan dragen 56 gram van de ingrediënten.

Kenwood Smoothie SB307 Pro

De Kenwood Smoothie SB307 Pro is een geweldige machine met een hoge duurzaamheid dankzij de metalen behuizing en kelkglas. De glazen bokaal kan uitvoeren ingrediënten tot 2 liter. Dus, met dit merk model, kunt u nog meer genieten van uw favoriete drankjes. In aanvulling op dat, is de Kenwood Smoothie SB307 Pro ingericht met een roerstokje dat partners van haar consumptie-verpletterende bladen in het mengen van uw smoothie ingrediënten met meer efficiëntie en rijkdom. U zult ook de liefde van haar dispenser kraan die u helpt bij het overzetten van de smoothie in een meer geschikte manier. Dit bijzondere merk model kunt u ook een bewaakte en netjes smoothie maken ervaring met de veiligheidsvergrendeling functie.

Met een smoothies maker bij de hand, kunt u uw favoriete smoothie traktatie genieten thuis wanneer u maar wilt. Blijf bij deze gezonde smoothie dranken door het gebruik van efficiënte smoothie-makers en gezond te blijven en gelukkig.

50 Groene Smoothies in een Handomdraai Klik hier!!